Jelly Bean Boozled smaken

bean boozled smakenBij de Jelly Bean Boozled Challenge gaat het natuurlijk om de heerlijke maar ook ontzettend smerige Bean Boozled smaken van het spel. De bijgevoegde Jelly Beans hebben namelijk allemaal verschillende kleuren en smaken. Elke kleur heeft een lekkere variant maar ook een hele smerige variant. De Jelly Beans bevatten geen gluten, pinda’s, melk en vet. In elke doos kunnen weer andere smaken zitten. Deze worden namelijk willekeurig gemixed waardoor het mogelijk is dat je niet alle smaken in een doos hebt zitten. De smaak waar de meeste mensen bij gaan kokhalzen en die de meeste mensen het smerigst vinden, is de Jelly Bean die smaakt naar kots. Ook de rotte eieren en de stinkende sokken zijn niet bepaald favoriet en zorgen voor veel hilarische momenten. Het spel is met name dankzij deze ontzettend smerige smaken heel erg populair geworden bij tieners maar ook bij andere leeftijden. Wie wil zijn of haar vriend of vriendin nou niet zien kokhalzen bij deze ontzettend vieze Jelly Bean smaken? Gelukkig zitten er ook hele lekkere smaken bij. Dit zijn smaken die je al van de Jelly Beans gewend bent. Een aantal heerlijke Jelly Bean Boozled smaken die je tegen kunt komen zijn chocolade pudding, perzik, drop, beboterde popcorn of popcorn met een karamel smaakje. Ben je benieuwd naar alle Jelly Bean Boozled smaken? Hieronder vind je een lijst met smaken die je onder andere kunt verwachten:

Tutti-Fruitti or Stinky Socks
Tutti-Frutti of stinkende sokken? Heb jij ze al geproefd? Waarschijnlijk is het nog nooit in je opgekomen om eens stinkende sokken te proeven. Hoe het ook zal smaken, het zal vast niet voor herhaling vatbaar zijn.

Lime or Lawn Clippings
Limoen of gemaaid gras? Lime is een Jelly Bean met een limoen smaakje, hmmm.. dat klinkt goed. Lawn Clippings wordt letterlijk vertaald als gazon knipsels, ook wel gras genoemd. Aaah bah, we zijn toch geen koeien?

Buttered Popcorn or Rotten Egg
Beboterde popcorn of rotte eieren? Ook deze combinatie is vrij duidelijk. Popcorn of een verrot ei. Het verschil zul je vast wel proeven =D

Berry Blue or Toothpaste
Blauwe bes of tandpasta? Waarschijnlijk is dit een van de minst erge combinaties. Berry Blue is een Jelly Bean met een frisse smaak. Toothpaste is tandpasta en smaakt dus eigenlijk een beetje naar kauwgom. Klinkt niet zo erg als stink sokken of rotte eieren toch?

Peach or Barf
Perzik of kots? Dit is waarschijnlijk de meest erge combinatie van Bean Boozled. Want ja.. wie wil er nou een Jelly Bean eten die naar kots smaakt? Kun jij de Jelly Bean binnen houden? Of krijg je er zelf kotsnijgingen van? De andere Jelly Bean smaakt naar perzik. Ik denk dat we allemaal wel een duidelijke voorkeur hebben.

Chocolate Pudding or Canned Dog Food
Chocolade pudding of hondenvoer in blik? Ook deze combinatie is wel duidelijk. Hondenvoer is niet voor niks voer voor honden.

Juicy Pear or Booger
Sappige peer of snotjes? Wie wil er nou geen sappige perensmaak? Wij allemaal wel toch? Maar pas op.. die peer kan ook smaken naar snot. Ieeeehll!

Caramel Corn or Moldy Cheese
Popcorn met karamel of muffe kaas? Een Jelly Bean met een caramel smaak, jammie. Die lusten we vast wel. Maar een Jelly Bean met een beschimmelde kaassmaak? Die slaan we lieve r over.

Coconut or Baby Wipes
Kokosnoot of babydoekjes? Een kokossmaakje of een smaak van vieze baby doekjes? Wie bedenkt zoiets?

skunk sprayLicorice or Skunk Spray
Drop of Skunk Spray? Als je zou moeten kiezen dan zou de keuze vast niet moeilijk zijn. Wie wil er nou geen lekkere Jelly Bean met een dropsmaakje? Maar een Jelly Bean die smaakt naar de geur / spray die een stinkdier achterlaat wanneer hij een scheet laat? Wie zit daar nou op te wachten? Deze smaak zal ongetwijfeld ook bij velen kokhals neigingen teweeg brengen. Eet smakelijk!
23 23 reacties

 1. Rick
  er was toch ook jam of duizendpoot?
  Laat een reactie achter 24 juli 2015 at 07:47
  • Tess
   Nee Nog nooit van gehoord
   Laat een reactie achter 12 augustus 2015 at 13:12
  • Karlijn
   Mijn zusje die lust de snotjes wel die eet altijd uit haar neus maar bah wat lijken mij die smaken vies
   Laat een reactie achter 6 oktober 2015 at 22:32
 2. Verda
  Ik heb de bean boozled challenge nog niet gedaan. Maar ik hoop dat ik het binnenkort kan doen, ik weet het je denkt nu zeker 'ben je niet goed wijs??? je hebt die smerige smaken toch gehoord of niet soms?' Ja dat heb ik wel k'ben ook super zenuwachtig. Maar wat als ik geluk heb die lekkere Perzik of kokosnoot, chocolade pudding ,sappige peer, blauwe bessen, tutti-frutti, popcorn, drop of lekkere meloen wie wil dat nou niet en heb ik een vieze smaak doe ik gelijk tandpasta in mijn mond (blauwe bessen kan ook :D)
  Laat een reactie achter 24 juli 2015 at 14:57
 3. Louise
  jeej! ik ga de bean boozled challange doen met mijn vriendin..... ik heb er niet echt zo'n zin in ;)
  Laat een reactie achter 25 juli 2015 at 21:30
 4. Stan
  Verrot ei is het goorste niet kots
  Laat een reactie achter 31 juli 2015 at 22:29
 5. Sanne
  Ik ga het met noa lucas doen Zin In Ben echt nieusgierig ?
  Laat een reactie achter 26 augustus 2015 at 06:32
 6. roan
  ej jongens de bean boozle is niet te overleven die vieze wil je niet proeven ik denk altijd dat eten nooit vies kan zijn misschien niet lekker maar nooit vies maar bij de bean boozle wel echt ik heb 5X gekotst niet te vreten de rotten egg is het vieste ( voral als die 5 keer op de grond is gevallen en er zijn geen lekkere meegegeven)
  Laat een reactie achter 7 september 2015 at 13:34
 7. Renate
  ik heb de challange gedaan met mn broertje van de stinkdieren shit moest ik kotsen en de rotte ei rook zo goor dat ik hem niet eens in mn mond heb gedaan
  Laat een reactie achter 9 september 2015 at 20:52
 8. nour
  ik heb nooit gedaan maar ga het wel doen vrijdag!!! met een vriendin laura
  Laat een reactie achter 14 oktober 2015 at 15:49
 9. laura
  ik doe het samen met nour hele klas weet het spannend
  Laat een reactie achter 14 oktober 2015 at 15:52
 10. ik heb de bean boozled bestelt -xxx- Nikki
  Laat een reactie achter 6 november 2015 at 12:56
 11. COOOOOL
  Laat een reactie achter 9 december 2015 at 14:06
 12. je kan niet eens ruiken wat het is dus dat is wel stom want ik heb alleen maar geroken en dat heeft dus toch geen nuth en toen ik het heb gedaan was ik met mijn broer en vriend van mijn broer (speel vriend) en het staat op youtube zoek maar op mijn broers kanaal tiep dan maar in dimitris christinakis en dan zie je 3 jongens in ieder geval het is goor B)
  Laat een reactie achter 31 december 2015 at 16:57
 13. lisa
  Ik ga het doen super spannend
  Laat een reactie achter 7 april 2016 at 20:44
 14. faye
  het is zo vies vooral uitproberen zal ik zeggen!!! ik vind zelf rotten egg het viest en kots daar moest ik bijna van kotsen, haha maar het is echt kei en kei vies maar het was wel leuk om het is een keer gedaan te hebben dus zeker aanraden. maar je hebt ook lekkere zoals tandpasta lime en blueberry. die zijn echt lekker. maar het stomme is je kan het niet ruiken, Maar dat is juist het enge want je weet nooit welke je hebt. Maar echt het is leuk om te doen, En raad ik het je aan om het is een x te doen met een vriend of vriendin
  Laat een reactie achter 26 juni 2016 at 16:07
 15. leeeeeeeeeuk
  Laat een reactie achter 7 juni 2017 at 09:38

Laat een reactie achter