Jelly Bean Boozled smaken

Bij de Jelly Bean Boozled Challenge gaat het natuurlijk om de heerlijke maar ook ontzettend smerige Bean Boozled smaken van het spel. De bijgevoegde Jelly Beans hebben namelijk allemaal verschillende kleuren en smaken. Elke kleur heeft een lekkere variant maar ook een hele smerige variant. De Jelly Beans bevatten geen gluten, pinda’s, melk en vet. In elke doos kunnen weer andere smaken zitten. Deze worden namelijk willekeurig gemixed waardoor het mogelijk is dat je niet alle smaken in een doos hebt zitten. De smaak waar de meeste mensen bij gaan kokhalzen en die de meeste mensen het smerigst vinden, is de Jelly Bean die smaakt naar kots. Ook de rotte eieren en de stinkende sokken zijn niet bepaald favoriet en zorgen voor veel hilarische momenten. Het spel is met name dankzij deze ontzettend smerige smaken heel erg populair geworden bij tieners maar ook bij andere leeftijden. Wie wil zijn of haar vriend of vriendin nou niet zien kokhalzen bij deze ontzettend vieze Jelly Bean smaken? Gelukkig zitten er ook hele lekkere smaken bij. Dit zijn smaken die je al van de Jelly Beans gewend bent. Een aantal heerlijke Jelly Bean Boozled smaken die je tegen kunt komen zijn chocolade pudding, perzik, drop, beboterde popcorn of popcorn met een karamel smaakje. Ben je benieuwd naar alle Jelly Bean Boozled smaken? Hieronder vind je een lijst met smaken die je onder andere kunt verwachten:

Tutti-Fruitti or Stinky Socks
Tutti-Frutti of stinkende sokken? Heb jij ze al geproefd? Waarschijnlijk is het nog nooit in je opgekomen om eens stinkende sokken te proeven. Hoe het ook zal smaken, het zal vast niet voor herhaling vatbaar zijn.

Lime or Lawn Clippings
Limoen of gemaaid gras? Lime is een Jelly Bean met een limoen smaakje, hmmm.. dat klinkt goed. Lawn Clippings wordt letterlijk vertaald als gazon knipsels, ook wel gras genoemd. Aaah bah, we zijn toch geen koeien?

Buttered Popcorn or Rotten Egg
Beboterde popcorn of rotte eieren? Ook deze combinatie is vrij duidelijk. Popcorn of een verrot ei. Het verschil zul je vast wel proeven =D

Berry Blue or Toothpaste
Blauwe bes of tandpasta? Waarschijnlijk is dit een van de minst erge combinaties. Berry Blue is een Jelly Bean met een frisse smaak. Toothpaste is tandpasta en smaakt dus eigenlijk een beetje naar kauwgom. Klinkt niet zo erg als stink sokken of rotte eieren toch?

Peach or Barf
Perzik of kots? Dit is waarschijnlijk de meest erge combinatie van Bean Boozled. Want ja.. wie wil er nou een Jelly Bean eten die naar kots smaakt? Kun jij de Jelly Bean binnen houden? Of krijg je er zelf kotsnijgingen van? De andere Jelly Bean smaakt naar perzik. Ik denk dat we allemaal wel een duidelijke voorkeur hebben.

Chocolate Pudding or Canned Dog Food
Chocolade pudding of hondenvoer in blik? Ook deze combinatie is wel duidelijk. Hondenvoer is niet voor niks voer voor honden.

Juicy Pear or Booger
Sappige peer of snotjes? Wie wil er nou geen sappige perensmaak? Wij allemaal wel toch? Maar pas op.. die peer kan ook smaken naar snot. Ieeeehll!

Caramel Corn or Moldy Cheese
Popcorn met karamel of muffe kaas? Een Jelly Bean met een caramel smaak, jammie. Die lusten we vast wel. Maar een Jelly Bean met een beschimmelde kaassmaak? Die slaan we lieve r over.

Coconut or Baby Wipes
Kokosnoot of babydoekjes? Een kokossmaakje of een smaak van vieze baby doekjes? Wie bedenkt zoiets?

skunk spray

 Licorice or Skunk Spray
Drop of Skunk Spray? Als je zou moeten kiezen dan zou de keuze vast niet moeilijk zijn. Wie wil er nou geen lekkere Jelly Bean met een dropsmaakje? Maar een Jelly Bean die smaakt naar de geur / spray die een stinkdier achterlaat wanneer hij een scheet laat? Wie zit daar nou op te wachten? Deze smaak zal ongetwijfeld ook bij velen kokhals neigingen teweeg brengen. Eet smakelijk!